Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ζωντανό βρέφος έμεινε στο νεκροτομείο 12 ώρες

Άκουσαν το κλάμα του μέσα από το σφραγισμένο φέρετρο; Μία απίστευτη ιστορία
φέρνει στο φως η εφημερίδα Huffington Post. Η μόλις τεσσάρων μηνών Λους Μιλάγρος Βερόν, γεννήθηκε πρόωρα. Οι γιατροί διέγνωσαν το θάνατό της, έμεινε στο νεκροτομείο για 12 ώρες, αλλά η επιμονή των γονιών της να την δουν της χάρισε τη ζωή.

Το όνομά της σημαίνει «Φως των Θαυμάτων». Σύμφωνα με την εφημερίδα, το μωρό έμεινε για αρκετό καιρό σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου του Μπουένος Άιρες και τώρα νοσηλεύεται σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση, σε παιδιατρική κλινική στην επαρχία Τσόκο, κοντά στο σπίτι του.

Όπως είπαν οι γιατροί, το μωρό όταν γεννήθηκε έδειχνε νεκρό και γι' αυτό μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Οι γονείς όμως επέμεναν να δουν το παιδί τους κι έτσι διαπιστώθηκε ότι είναι ζωντανό Οι γιατροί που τους οδήγησαν στο νεκροτομείο άκουσαν μέσα από το σφραγισμένο παιδικό φέρετρο το κλάμα του. Ήταν παγωμένο, αλλά ζωντανό.

Η μητέρα της μικρής δηλώνει ότι έχει επίγνωση της κατάστασης της υγείας του παιδιού, αλλά ελπίζει ότι θα βελτιωθεί και ότι μέρα με την μέρα θα γίνεται πιο δυνατή.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου