Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΚΑΚΙΑ ΠΕΘΕΡΑ...............

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΕΡΑ ...ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ
Μίλησε η μητέρα Σταμάτη (...και πεθερά Τσοχατζόπουλου)!...Όταν μπλέκεται και η μαμά της νύφης, φαντάζεστε τι διαστάσεις έχει πάρει το σκάνδαλο!

Εκείνη ισχυρίζεται πως η κόρη της, ως σύζυγος υπουργού, δικαιούτο κάποια... πραγματάκια!

Ταυτόχρονα, ανοίγει το λάκκο για τον γαμπρούλη της, Άκη...
''Εκείνος πρέπει να κάτσει στη φυλακή αν έχει κλέψει. Η κόρη μου όμως δεν έχει καμία ευθύνη'', δηλώνει στο Πρώτο Θέμα η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη.

Η Γεωργία Σταμάτη μιλάει για τη ζωή της Βίκυς στη φυλακή και καλεί τους δικαστές να σκεφτούν ότι υπάρχει ένα ανήλικο παιδί, το οποίο αυτή τη στιγμή μεγαλώνει η ίδια.

H μητέρα της Β. Σταμάτη τα βάζει με όσους παρουσιάζουν την κόρη της να έχει κάνει στο παρελθόν πολυτελή ζωή και να ξόδευε αλόγιστα λέγοντας: ''Η Βίκυ ήταν... όνομα ως σύζυγος υπουργού και άρα δικαιούτο να έχει και κάποια πραγματάκια''...
Η κυρία Σταμάτη μαζί με το σύζυγό της, Δημήτρη, καλούνται να αναθρέψουν τον πεντέμισι χρόνων εγγονό τους, Άκη, ζώντας τους τελευταίους μήνες απομονωμένοι στο χωριό Ζέλι Φθιώτιδας.

''Η κόρη μου δεν διέπραξε κανένα έγκλημα. Αν ο Τσοχατζόπουλος έχει μυστικά, να τα βγάλει μόνος του. Να γίνει δικαστήριο, να δικαστεί και να φυλακιστεί αν έχει πράξει άσχημα. Η κόρη μου δεν έφταιξε σε τίποτα. Είναι αθώα. Είναι εγκληματικό που έκλεισαν μέσα, άδικα, μια μάνα με ένα μικρό παιδί χωρίς να φταίει σε τίποτα. Το παιδί της υποφέρει. Έχει γίνει πουθενά αλλού αυτό το πράγμα; Ούτε στα παραμύθια δεν γίνεται αυτό'', λέει η κ. Σταμάτη.

Η ίδια έσπευσε να σχολιάσει θετικά την πρόσφατη γραπτή δήλωση του γαμπρού της με την οποία πήρε όλες τις ευθύνες πάνω του και ζήτησε την αποφυλάκιση της συζύγου του.

''Καλώς έκανε αυτή τη δήλωση. Είναι σωστό αυτό που λέει ο άντρας της κόρης μου. Πρέπει να πάρει πάνω του την ευθύνη και να βγει η Βίκυ. Καλά μιλάει ο άνθρωπος. Τι ξέρει η κόρη μου για το τι έκανε αυτός που ήταν 30 χρόνια υπουργός; Χωρίς να είναι πουθενά αναμιγμένη, είναι κλεισμένη εκεί μέσα.''

''Τι σημασία έχει αν είναι η σύζυγός του; Δεν είναι κρίμα από το Θεό που είναι στη φυλακή; Υπάρχει Θεός. Άμα δεν υπάρχει δικαιοσύνη, υπάρχει Θεός. Θα τα περάσουν διπλά και τρίδιπλα αυτά που έχουν κάνει''.

Σχετικά με τις δηλώσεις της Β. Σταμάτη ότι η ζωή της ήταν η ίδια με αυτή της μέσης Ελληνίδας, η μητέρα της αναφέρει: ''Σαν μια μέση Ελληνίδα έζησε η Βίκυ''.
''Ήταν στο σπίτι της και μεγάλωνε το παιδί της. Δεν ήταν καμιά αριστοκράτισσα, ούτε το έπαιζε αρχοντοκυρία. Μπορείτε να ρωτήσετε για να μάθετε. Δηλαδή θέλατε να μην είχε τίποτα η κόρη μου που ήταν και κάποιο όνομα;'', λέει η κ. Σταμάτη.

''Και εσείς έχετε αγοράσει κουρτίνες και έπιπλα. Έτσι έκανε και αυτή. Όλες οι νέες έχετε. Η κόρη μου να μην έχει τίποτα; Ντροπή και άδικο μεγάλο. Η κόρη μου δεν έδωσε πολλά χρήματα για τις αγορές της. Έδωσε αυτά που άξιζε το σπίτι της. Όπως εσείς οι άλλες και το παίζετε κυρίες. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί με τα λεφτά που έχει'' ανέφερε σχετικά με τις αποκαλύψεις για τις υπερπολυτελείς αγορές της Βίκυς Σταμάτη.

''Υπάρχουν γυναίκες που δουλεύουν με μεροκάματο και τα έχουν όλα στο σπίτι τους. Έτσι έκανε και αυτή, όπως όλες οι γυναίκες. Και μαγείρευε και έπλενε και σιδέρωνε και δούλευε. Και στον άντρα της ήταν σωστή. Δεν έδωσε δικαίωμα πουθενά και σε κανέναν''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου