Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Έβαλε λουκέτο στα γεννητικά όργανα της γυναίκας του για να μην τον απατήσει

Σοκ προκαλεί η ιστορία μιας γυναίκας από την Ινδία, ο σύζυγος της οποίας έβαλε, κυριολεκτικά, λουκέτο στα γεννητικά της όργανα για να σιγουρευτεί ότι δεν θα τον απατήσει.Η απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως όταν η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο...
Maharaja Yashwant Raoin στην πόλη Ιντόρ, μετά από απόπειρα αυτοκτονίας με ποντικοφάρμακο. Οι γιατροί της έκαναν πλύση στομάχου και μπόρεσαν να την σώσουν, όμως αυτό που αντίκρισαν στη συνέχεια ήταν πέρα από κάθε φαντασία…

Έκπληκτοι οι γιατροί ανακάλυψαν ότι η Σιταμπάι Κούχαν είχε ένα μικρό λουκέτο στα γεννητικά της όργανα.

Όπως αποδείχθηκε ο άντρας της είχε τρυπήσει με βελόνες το αιδοίο της και από αυτές τις τρύπες περνούσε ένα λουκέτο, όταν δεν ήταν μαζί με τη γυναίκα του, ώστε να είναι σίγουρος ότι δεν θα τον απατήσει!

Ο Κούχαν πριν τέσσερα χρόνια, είχε ναρκώσει τη σύζυγό του και είχε προχωρήσει σε αυτή την απίστευτη πράξη, καθώς όπως είπε στη συνέχεια πολλές γυναίκες της οικογένειάς του είχαν παραστρατήσει στο παρελθόν.

Αμέσως η αστυνομία προσπάθησε να βρει τον άντρα, καθώς ήταν ο μόνος που είχε τα κλειδιά για να ανοίξουν την κλειδαριά στα γεννητικά όργανα της γυναίκας. Ο Κούχαν έκρυβε τα κλειδιά στις κάλτσες του!

Η Σιταμπάι ευτυχώς τώρα αναρρώνει και θα γίνει πλήρως καλά. Όπως ομολόγησε, προσπάθησε να αυτοκτονήσει όταν ο άντρας της πήγε να βιάσει την μεγαλύτερη κόρη τους.

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι από τότε που η Σιταμπάι ήταν 16 ετών και έχουν πέντε παιδιά. Ο Κούχαν περιγράφηκε ως αλκοολικός και ψυχικά διαταραγμένος άνθρωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου