Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Πλακώθηκαν στο ξύλο την ώρα της βάπτισης!

Αχαϊα:Δεν συμφωνούσαν στο όνομα και ..........Πρόκειται για την πιο επεισοδιακή βάπτιση της χρονιάς - Ο παπάς διέκοψε το μυστήριο, γονείς και συγγενείς βγήκαν στο προαύλιο και τα όσα ακολούθησαν πολύ δύσκολα θα ξεχαστούν...
Όλα αυτά συνέβησαν πριν από δύο εβδομάδες σε παραλιακό δήμο της Αιγιάλειας και το εν λόγω περιστατικό δεν έχει σταματήσει να συζητιέται στην τοπική κοινωνία. Οι γονείς του μωρού βρίσκονται σε διάσταση και κανόνισαν να γίνει η βάπτιση του αγοριού τους σε εκκλησάκι της Αιγιάλειας και τραπέζι σε παραλιακό εστιατόριο.
Μόνο που στη διάρκεια του μυστηρίου ήρθε στην επιφάνεια η διαφωνία των γονιών γύρω από το όνομα που θα δινόταν στο παιδί. Η μάνα ήθελε το όνομα του πατέρα της ενώ ο πατέρας του παιδιού, του δικού του... Το ζευγάρι άρχισε να διαφωνεί μέσα στην εκκλησία.
Σύμφωνα με το thebest.gr, το μυστήριο διεκόπη για να τα βρουν οι δύο πλευρές και οι γονείς μαζί με αδέλφια βγήκαν στο προαύλιο του ναού. Μόνο που η μία κουβέντα έφερε την άλλη και πατέρας, νονός και θείοι πιάστηκαν στα χέρια!
Ευτυχώς τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα, το μυστήριο έγινε με τη συμφωνία να δοθούν και τα δύο ονόματα στο παιδί, ενώ στη συνέχεια ήταν αδύνατο να καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι και να γλεντήσουν σαν να μη συνέβη τίποτα.
Έτσι, η μάνα με το μωρό και τους συγγενείς της πήγαν κανονικά στην ταβέρνα που είχε κλειστεί, ενώ ο πατέρας με τον νονό και τους δικούς του συγγενείς πήγαν στο απέναντι κατάστημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου