Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012

Τράγκας στην Bild: Η Μέρκελ χρησημοποιεί τις μεθόδους του Χίτλερ...

Συνέντευξη του Γιώργου Τράγκα φιλοξενεί σήμερα ηεφημερίδα BILD. Ο λαλίστατος Γιώργος Τράγκας που κερδίζει το ενδιαφέρον και των ξένων ΜΜΕ καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που δίνει συνέντευξη σε γερμανικό περιοδικό μιλάει για την Μέρκελ, για την τακτική της Γερμανίας και της Ευρώπης απέναντι στην Ελλάδα.

Αυτά που ακούμε και διαβάζουμε να «σούρνει» ο Γιώργος Τράγκας στη Μέρκελ είναι ίσως ο μόνος Έλληνας που δεν φοβάται να τα πει και σε ένα γερμανικό μέσο.

“Ο πιο αμφιλεγόμενος τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παρουσιαστής στην Ελλάδα φλυαρεί και προβαίνει σε διαρκείς δηλώσεις ενάντια στην γερμανίδα καγκελάριο και κυρίως λίγες ώρες πριν το κρίσιμο ποδοσφαιρικό ματς του ημιτελικού μεταξύ Ελλάδας-Γερμανίας» αναφέρει...
στο δημοσίευμά της η BILD

Και συνεχίζει: «Στην τηλεοπτική του εκπομπή, εξαπολύει συνεχώς επιθέσεις εναντίον της κυρίας Μέρκελ και την πολιτική της Γερμανίας στον τρόπο χειρισμού της οικονομικής κρίσης και του ευρώ, αφήνει να παρελαύνουν από την οθόνη στρατιώτες της Βέρμαχτ και ξεκινάει καθημερινά την εκπομπή του με τα εξής λόγια: «Καλώς ήρθατε στη ζώνη της γερμανικής κατοχής, την Ελλάδα».

Το «λόγο» στη συνέχεια παίρνει ο Γιώργος Τράγκας και αναφέρει για τη Μέρκελ:
«Η κυρία Μέρκελ διεξάγει έναν οικονομικό πόλεμο εις βάρος της Ελλάδας, ο οποίος θα οδηγήσει στο λιμό εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη γενικότερα. Αυτή είναι μια κατάσταση, που μπορεί κανείς να τη συγκρίνει με τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου