Αφράτα μπιφτεκάκια στο τηγάνι
Τι χρειαζόμαστε:
- ¾χοιρινό κιμά
- 1 κρεμμύδι μεγάλο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κ.γ. ούζο
- φρυγανιά τριμμένη (Και για μέσα στα μπιφτέκια και για παναρισμα)
- αλάτι και πιπέρι
- 1 αυγό
Πως το κάνουμε:
- Ρίχνουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά.
- Βάζουμε τον κιμά μας στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.
- Πλάθουμε τα μπιφτεκάκια περίπου στο μέγεθος τις παλάμης μας και τα περνάμε από τη φρυγανιά.
- Στην συνεχεία τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν ένα σκούρο καφέ χρώμα (μην το φοβηθείτε άμα μαυρίσουν λιγάκι δεν θα έχουν καεί )
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου