Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Αφράτα μπιφτεκάκια στο τηγάνι

Τι χρειαζόμαστε:

  • ¾χοιρινό κιμά
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κ.γ. ούζο
  • φρυγανιά τριμμένη (Και για μέσα στα μπιφτέκια και για παναρισμα)
  • αλάτι και πιπέρι
  • 1 αυγό
Στα γρήγορα
Κατηγορία
Μέθοδος
Περιέχει

Πως το κάνουμε:

  1. Ρίχνουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά.
  2. Βάζουμε τον κιμά μας στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.
  3. Πλάθουμε τα μπιφτεκάκια περίπου στο μέγεθος τις παλάμης μας και τα περνάμε από τη φρυγανιά.
  4. Στην συνεχεία τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν ένα σκούρο καφέ χρώμα (μην το φοβηθείτε άμα μαυρίσουν λιγάκι δεν θα έχουν καεί )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου